Неанонсований планшет Dell XPS 12 з 4K-екраном помічений в Мережі

dell-xps-12-leak

dell-xps-12-leakВ Інтернеті з’явилася інформація про неанонсованої планшеті Dell XPS 12 з дозволом екрану 4K. Слід зазначити, що пропонований раніше планшет під цим же ім’ям Dell XPS 12 виконаний у формфакторі «2-в-1» з 12,5-дюймовим екраном, здатним обертатися на 180 градусів, що дозволяє скласти кришку і використовувати його в якості ноутбука.
Посмотреть цены на услуги промоутера в Москве вы можете посетив сайт prosite4u.com.
Згідно з інформацією німецького сайту Giga, нова модель Dell XPS 12 оснащена знімною клавіатурою і підтримує введення даних за допомогою цифрового пера. Новинка оснащена 12-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 3840 × 2160 пікселів. Подібно безмежного екрану (Infinity Display) ультрабука Dell XPS 13, дисплей планшета Dell XPS 12 має надтонку рамку по краях.

Характеристики планшета, як очікується, включають порт Thunderbolt 3 з роз’ємом USB Type-C, тильну 8-Мп камеру, фронтальну з роздільною здатністю 5 Мп. Знімна клавіатура володіє клавішами зі світлодіодним підсвічуванням і тачпадом. Магнітний механізм блокування утримує клавіатуру і планшет разом, коли пристрій використовується як ноутбука.

Dell XPS 12 буде поставлятися з попередньо встановленою Windows 10 і підтримкою чутливого до силі натиску цифрового пера Dell Active Stylus для введення текстів та малювання. Якою буде використовуватися в планшеті процесор, не повідомляється. Цілком можливо, Dell XPS 12 буде заснований на процесорі шостого покоління Core M Skylake.

Якщо дані Giga вірні, продажі нового планшета стартують в жовтні.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *