Microsoft підтвердила плани по випуску Lumia 650

01

01Бюджетний смартфон Microsoft Lumia 650 вже згадувався в зведеннях новин завдяки витокам інформації про нього, а нещодавно в Мережу потрапили його рендерние зображення. Але навіть вони не доводили факт реального існування моделі в планах редмондской корпорації, поки про це не проговорився її топ-менеджер.

В інтерв’ю для подкасту Windows Weekly директор з маркетингу Microsoft Кріс Капоссела (Chris Capossela), відповідаючи на запитання про Lumia 650, повідомив, що дата випуску новинки поки не призначена. Ці слова були розцінені журналістами як підтвердження того, що апарат неодмінно побачить світло, і під питанням зараз тільки точні терміни його прем’єри.

Втім, про характеристики новинки Кріс Капоссела так нічого і не сказав, через що про них нам як і раніше доводиться судити за раніше з’являлися чутки. Нагадаємо, що смартфону приписують чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 212, 5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280 × 720 пікселів, ОЗУ об’ємом 1 Гбайт, 8 Гбайт флеш-пам’яті, слот micro-SD, а також дві камери — 8-Мп основну і 5 Мп фронтальну. Як програмна платформа Lumia 650 отримає операційну систему Windows 10 Mobile.

Рекомендую вам отличный сервис постановки и достижении целей который поможет вам быстрей достигнуть вашей цели.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *