Смартфон Priv помічений на сайті BlackBerry: характеристики, ціна, дата поставок

priv1

priv1
На сайті офіційного магазину BlackBerry на нетривалий час з’явився розділ, присвячений першому Android-смартфону компанії — апарату Priv. Розробник поспішив видалити оприлюднену помилково інформацію, на копії веб-сторінок із зображеннями пристрою, даними про характеристики, ціну і терміни продажів встигли поширитися по Інтернету.

priv2
Смартфон виконаний в корпусі-слайдері: під сенсорним дисплеєм розташована висувна чотирирядний клавіатура з розкладкою QWERTY. Раніше в BlackBerry говорили, що екран має розмір 5,4 дюйма по діагоналі. Тепер стало відомо, що панель володіє роздільною здатністю 2560 × 1 440 точок (QHD) і піксельної щільністю 540 ppi. Захист від пошкоджень забезпечує скло Corning Gorilla Glass 4.

У пристрій встановлений процесор Qualcomm Snapdragon 808 з шістьма обчислювальними 64-розрядними ядрами і графічним прискорювачем Adreno 418. Об’єм оперативної пам’яті складає 3 Гбайт. На додаток до 32 Гбайт флеш-пам’яті може бути використана карта microSD (заявлена ​​підтримка носіїв місткістю до 2 Тбайт).
priv3Апарат обладнаний 18-мегапіксельною основною камерою з сертифікацією Schneider-Kreuznach, автофокусом і оптичним стабілізатором, а також фронтальною камерою з 2-мегапіксельною матрицею.

В оснащення входять адаптери бездротового зв’язку Wi-Fi 2×2 MIMO 802.11ac і Bluetooth 4.1 Low Energy (LE), модуль NFC, акселерометр, гіроскоп, магнетометр, альтиметр, датчики освітленості і наближення. Харчування забезпечує акумуляторна батарея ємністю 3410 мА · год. Габарити становлять 147 (184 з висунутої клавіатурою) × 77,2 × 9,4 мм, вага — 192 г.

На смартфон інстальована операційна система Android 5.1.1 Lollipop. Підтримується робота в мережах GSM / GPRS / EDGE, HSPA + та LTE. Поставки новинки стартують 16 листопада: ціна — 750 доларів США.

Посетив сайт mobilax.com.ua можно купить качественные копии телефонов.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *