Zopo готує до випуску новий флагманський смартфон з 10-ядерним CPU, 4 ГБ ОЗУ і 6-дюймовим екраном Quad HD

zopo-giz-671x378

zopo-giz-671x378
Китайська компанія Zopo незабаром може випустити передовий флагманський смартфон, що виділяється дуже потужною «начинкою».

Як повідомляє джерело, прототип нового смартфона Zopo, фотографії якого в даний час просочилися в мережу, заснований на базі дисплея Quad HD діагоналлю 6 дюймів і однокристальної платформи з десятьма процесорними ядрами (ймовірно, SoC Helio X20). Об’єм оперативної пам’яті, як повідомляється, досягає 4 ГБ, тут економити не стали, а роздільна здатність основної камери становить 20 Мп. Також відомо про наявність в смартфоні сканера друкарською помилкою пальців, тонкому корпусі з мінімальною товщиною рамок навколо екрану і, як можна судити з наявних фото, преміальному дизайні.
zopo-mobileВихід десятіядерного флагмана Zopo очікується на початку наступного року. Справедливості заради відзначимо, що він не стане першим у світі десятіядерним смартфоном, оскільки прийдешній HTC One A9 з платформою Helio X20, дисплеєм Quad HD, 4 ГБ ОЗУ і основною камерою з підтримкою формату RAW вийде трохи раніше — цієї осені. Очікується, що наступний флагман HTC буде коштувати в районі $ 500 — $ 600, тоді як порівнянний за характеристиками смартфон Zopo отримає більш привабливий цінник.

Посмотреть какая есть Рыба вы можете посетив сайт vilingstore.net.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *