Razer представила оновлений фітнес-браслет Nabu

nabu4

nabu1
15 вересня стартує прийом попередніх замовлень на вдосконалений «розумний» браслет Nabu, представлений компанією Razer.

nabu3
Оригінальна модель Nabu дебютувала ще в січня 2014 року на виставці CES в Лас-Вегасі (США). Пристрій оснащений двома дисплеями на органічних світлодіодах — публічним і приватним. Перший, що володіє дозволом 32 × 32 точки, розташовується на зовнішній стороні: на ньому можуть відображатися повідомлення зі смартфона у вигляді іконок. Другий екран з роздільною здатністю 128 × 32 пікселя знаходиться на протилежній стороні браслета: він призначений для виведення SMS, фізіологічних показників та ін.
nabu4З моменту анонса першої версії Nabu компанія Razer отримала величезну кількість відгуків та побажань від споживачів. У результаті конструкція гаджета була перероблена.

Оновлена версія Nabu має тільки один монохромний OLED-екран з роздільною здатністю 128 × 16 пікселів. Управління здійснюється за допомогою єдиної кнопки. Браслет наділений Триосний акселерометром, вібромотора і адаптером бездротового зв’язку Bluetooth LE. Конструкція корпусу забезпечує захист від поту і водних бризок. Заявлений час автономної роботи на одній зарядці акумуляторної батареї досягає 6 днів.

Nabu може збирати інформацію про кількість кроків, пройдений відстані, витрачених калоріях, якості сну, загальної фізичної активності та ін. Унікальною функцією браслета є система Band-To-Band Communication, яка дає можливість двом власникам Nabu обмінюватися певної інформацією при рукостисканні.

Ціна новинки становить 100 доларів США. Поставки будуть організовані в жовтні нинішнього року.

Заказать онлайн мед книжку можно на сайте справки-быстро.рф.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *