Barnes & Noble випустить нові рідер і планшет

bn1

bn1На сайті Федеральної комісії зв’язку США (FCC) з’явилася інформація про новий пристрій Barnes & Noble, яке фігурує під позначенням BNRV510-A.

За неофіційними даними, мова йде про рідері наступного покоління з екраном на основі електронного чорнила E Ink. Відзначається, що розмір дисплея складе 6 дюймів по діагоналі. Спостерігачі вважають, що новинка прийде на зміну моделі Nook GlowLight, що дебютувала ще восени 2013 року. По всій видимості, від попередника пристрій успадкує вбудовану підсвітку для читання в темний час доби або в умовах поганої освітленості.

Крім того, повідомляється, що Barnes & Noble готує новий планшет з діагоналлю екрана 8 дюймів. Швидше за все, в основу цього пристрою ляже одна з моделей Samsung Galaxy Tab. При цьому гаджет отримає тісну інтеграцію з екосистемою Barnes & Noble, що включає доступ до журналів, електронних книг і іншому цифрового контенту.

Мережеві джерела додають, що презентація нових пристроїв може відбутися в перших числах вересня. Компанія Barnes & Noble з’явилася в Інтернеті інформацію ніяк не коментує.

Посмотреть новости по теме дом вы можете посетив сайт vilingstore.net.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *