HP переведе ноутбуки-трансформери Pavilion x360 на платформу Intel Skylake

hp1

hp1
Компанія Hewlett-Packard, за даними веб-джерел, незабаром представить оновлені трансформовані ноутбуки серії Pavilion x360.

hp2Як і попередні версії комп’ютерів, новинки отримають сенсорний екран з можливістю повороту на 360 градусів для використання в різних режимах — наприклад, в якості консолі або планшета.

Розмір дисплея складе 11,6 дюйма по діагоналі, роздільна здатність — 1366 × 768 точок. Ймовірно, НР також запропонує модифікації з більш якісними панелями формату Full HD (1920 × 1080 пікселів).

Комп’ютери будуть обладнані 14-нанометровими процесорами нового покоління Intel Skylake. Зокрема, одна з моделей отримає чіп Core M3-6Y30 з графічним контролером Intel HD 515: цей ноутбук зможе похвалитися безвентиляторним дизайном. Крім того, йдеться про версію з процесором Core M5-6Y57.

Крім того, ноутбук отримає не менше 4 Гбайт оперативної пам’яті, твердотільний накопичувач місткістю від 128 Гбайт, а також якісну аудіосистему Bang & Olufsen. Як програмна платформа буде використовуватися операційна система Windows 10 Home.

Посмотреть где находиться компьютерный сервис обуховский район вы можете посетив сайт 3penguins.com.ua.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *