AMD незабаром анонсує процесори бізнес-класу Carrizo

carrizo-b-lineup

carrizo-b-lineup
Мікроархітектура Carrizo була вперше представлена світу в кремнії ще в червні цього року. Спочатку на її основі були випущені чотирьохядерні процесори, в тому числі і мобільні FX-8800P, A10-8700P і A8-8600P. Як повідомляє ресурс CPU World, найближчим часом компанія має намір представити нові моделі Carrizo, цього разу відносяться до бізнес-класу і мають суфікс «B» в назві. У їх числі буде випущений і двоядерний чіп Stoney Ridge, A6 PRO-8500B.

carrizo-business-apus-benchmarksЗ погляду апаратного забезпечення процесори AMD Carrizo серій P і B не відрізняються і мають однакові набори інструкцій і можливостей, але бізнес-серія супроводжується програмним інструментарієм для віртуалізації, безпеки та віддаленого управління. Молодша модель, Stoney Ridge, отримає 2 ядра Excavator і 4 ядра GCN. Вона буде випускатися у версіях AM4, FP4 і FT4. Споживчий варіант, A6-8500P, матиме одноканальний контролер DDR4, але проблеми в цьому вже немає, оскільки ціни на DDR3 і DDR4 практично зрівнялися.

Більш потужні моделі будуть розташовувати чотирма ядрами Excavator і отримають, як і їхні споживчі варіанти, по 2 мегабайта кеша другого рівня. Незважаючи на різні частоти обчислювальних і графічних ядер, процесори зможуть укластися в 15-ватний теплопакет. Графічна частина в них представлена ​​8 блоками GCN-класу Radeon R6 або R7. У 15-ватних режимі продуктивність нових Carrizo буде помітно нижче, ніж в 35-ватна, що абсолютно логічно і очікувано. Цікаво відзначити, що старша модель в лінійці, FX PRO-8800B, також згадується як A12 PRO-8800B, хоча якихось серйозних нововведень для присвоєння такого порядкового номера в цьому процесорі немає.

Посмотреть где находиться ЛайкХостел вы можете посетив сайт chelyabinsk.likehostels.ru.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *