Представлений телефон Nokia 222 вартістю $ 37

hppp1

hppp1
Компанія Microsoft представила ультрабюджетний мобільний телефон Nokia 222, який, як стверджує виробник, має розширеними інтернет-можливостями.

Новинка працює на операційній системі Nokia Series 30+, в яку завантажений ряд інтернет-додатків, включаючи Opera Mini, Bing Search, MSN Weather, GroupMe, Facebook і Twitter.
kgaj2
Nokia 222 обладнаний 2,4-дюймовим РК-екраном з роздільною здатністю 320 × 240 пікселів (QVGA), 2-мегапіксельною камерою і акумулятором ємністю 1 100 мА · год. За заявою розробників, повного заряду батареї буде достатньо на 20 годин автономної роботи трубки в режимі розмови, 50 годин при прослуховуванні музики і 29 днів в режимі очікування.
sm.sm.11600.800Мультимедійний та інший контент можна зберігати на картах пам’яті microSD об’ємом до 32 Гбайт. У телефоні є вбудований ліхтарик, модуль FM-радіо і контроллер бездротового зв’язку Bluetooth 3.0 з підтримкою SLAM. Ця функція дозволяє швидко обмінюватися фотографіями між сумісними з нею пристроями.

Габарити виробу складають 116 × 50 × 12,9 мм, маса — 79 грамів. Пристрій буде продаватися у версіях з одним і двома слотами для SIM-карт, а також в чорної і білої кольорах корпусу.

Microsoft обіцяє почати продажі мобільного телефону Nokia 222 у вересні, попросивши за нього $ 37. Кожен покупець цього гаджета отримає можливість щомісячно завантажувати ігри від Gameloft безкоштовно.

Посмотреть цены на Услуги эвакуатора вы можете посетив сайт www.belkar.dp.ua.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *