AUO розробила дисплей UHD 4K для смартфонів

auo3

auo1
Компанія AU Optronics (AUO) на виставці Touch Taiwan 2015 (пройде з 26 по 28 серпня) продемонструє ряд новітніх дисплеїв для пристроїв різного типу — від носимой електроніки до автомобільних приладових панелей.

auo2
Зокрема, для носяться гаджетів призначені квадратні дисплеї з діагоналлю 1,5 і 1,6 дюйма, а також круглий екран розміром 1,4 дюйма. Ці панелі характеризуються невеликим енергоспоживанням і ультратонким виконанням.

Крім того, в AUO розроблений дисплей формату 4K / Ultra HD, призначений для смартфонів і фаблет. Цей виріб має розмір 6 дюймів по діагоналі. Дозвіл складає 3840 × 2160 точок, а піксельна щільність досягає значення в 737 ppi.
auo3Для портативних комп’ютерів призначений новий 4K-екран з діагоналлю 17,3 дюйма. У даній панелі піксельна щільність складає 255 ppi.

Для ноутбуків також розроблені екрани розміром 12,5 і 14 дюймів по діагоналі, що забезпечують можливість сенсорного управління за допомогою пера професійного рівня.

Нарешті, AUO покаже 12,3-дюймовий дисплей для автомобільних приладових панелей та екрани розміром від 8 до 10,1 дюйма для бортових інформаційно-розважальних комплексів.

Отличная Общественная архитектура на сайте vilingstore.net.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *