BrilliantTS — «розумна» платіжна карта замінить до тридцяти ваших карт

sm.smcard.600

sm.smcard.600Компанія CSR повідомила про швидке надходження в продаж «розумної» карти BrilliantTS. Особливість даної карти в тому, що вона може зберігати дані до тридцяти ваших карт і повністю замінювати їх. Пристрій сумісний з банкоматами і електронними платіжними терміналами і розраховано на карти стандарту EMV, під яким працюють такі платіжні системи, як Europay, Visa і Mastercard. За заявами творців, BrilliantTS можливо використовувати при оплаті проїзду в громадському транспорті, в системах зі зчитуванням магнітної смуги і в якості електронного ключа.

Карта буде поставлятися в комплекті з пристроєм для читання магнітних смуг. Для початку роботи буде необхідно встановити і запустити спеціальний додаток, підключити пристрій читання до смартфону, а потім провести через нього всі пластикові карти, які ви хочете додати в систему — це можуть бути як дебетові чи кредитні банківські картки, так і різні дисконтні карти або карти -ключі з магнітною смугою. Всі дані карт будуть зберігатися в пам’яті вашого смартфона і, згідно із заявами головного технічного директора CSR, чи не будуть передаватися на віддалені сервери. Сервіс лише буде зберігати мінімальну інформацію, необхідну для ідентифікації користувача.

Далее смартфон сопрягается с устройством через Bluetooth и в результате пользователь может использовать везде одну карту и носить её в бумажнике. Следует отметить, что для подключения к смартфону в карте используется CSR1013 — это самая тонкая микросхема, поддерживающая Bluetooth Smart 4.1. К достоинствам технологии также можно отнести низкое энергопотребление, что позволит использовать BrilliantTS без подзарядки долгое время.

Выгодно заказать шарик с гелием вы можете посетив сайт pozitiff.kh.ua.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *