Процесори Intel Skylake для ноутбуків вийдуть в жовтні

intel1

intel1
З 5 по 9 серпня в Кельні (земля Північний Рейн-Вестфалія, Німеччина) пройде виставка Gamescom 2015: на ній, як очікується, корпорація Intel представить процесори нового покоління Skylake для настільних комп’ютерів. А через приблизно два місяці, за інформацією DigiTimes, будуть випущені чіпи Skylake для ноутбуків.

intel2Повідомляється, що мобільні версії Skylake дебютують в жовтні. Intel готує 18 моделей процесорів для ноутбуків різних категорій. Зокрема, вироби U-серії знайдуть застосування в ультрабуках, а також тонких і легких ноутбуках. Рішення H-сімейства підійдуть для високопродуктивних лептопів. Для безвентиляторних пристроїв, планшетів і гібридних гаджетів корпорація запропонує чіпи Y-серії.

Однак, як зазначає DigiTimes, фактичне поява портативних комп’ютерів на основі Skylake у продажу може затриматися. Справа в тому, що виробникам необхідно реалізувати наявні запаси процесорів попередніх поколінь. На складах накопичилася велика кількість таких рішень у зв’язку з застоєм європейського ПК-ринку, а також через не виправдав очікування попиту на комп’ютери в регіонах, що розвиваються, зокрема, в Китаї.

Деякі виробники також готують до випуску хромбукі на чіпах Skylake. Крім того, у першій чверті 2016 очікується поява портативних комп’ютерів початкового рівня з процесорами Celeron нового покоління.

Посетив сайт expressmedi.ru можно купить медкнижку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *